Левовий променад гумореска

Валерий Сентюрин
Лев,  лісом  гуляючи, жирафа  зустрів,
Хто,  пентюхе  довгошиїй, самий  є  крутий?
Льова,  хто  ж  того  не    знає, розбий  мене  грім,
Якщо  я  скажу  неправду,  ти  самий  крутий

Далі,  ходячи  по  лісу,  зебру  поміча,
Здоров,  чучело  смугасте,  що  спитаю  я,
А  скажи  мені, небоже,  хто  гарніший  всіх?
Ну  хіба  б  хто  сумнівався,  ну  звичайно  ти

Далі  лісом  лев  мандрує,  зустріча  слона,
Слухай, дурень  капловухий,  що  спитаю  я,
Хто  в  лісі  самий  розумний, кумекай,  свиня,
Мені  ніколи  чекати,  говори,  це  я?

Слон  хоботом  обняв  лева  й в болото  жбурнув,
Лев  з  багнюки ледве  виліз,  голову  пригнув,
-Та  навіщо  ось  так  треба  себе  хвилювать,
Я  не  знаю,  міг  спокійно,  без  нервів  сказать