Веч р на двох

Светлана Камышная
Приспів:

Цей вечір нам дано на двох,
Де теплий вітерець шепоче ноти,
Де все затихло навкруги,і лише Бог,
Забрати зміг усі наші клопоти.
-1-
Цей вечір наче казка, де є ти,
І ми з тобою слухаєм природу,
И дивлячись у небо де зірки,
Ми маємо від щастя насолоду.
-2-
Порине вечір цей в глибоку ніч,
І я в твої обіймах сон побачу,
Удвох з тобою будем віч-на-віч,
Щасливу жінку я в собі відзначу.
-3-
Я дякую за ніжність і любов,
За ті роки що разом пролетіли,
Що ти мене в житті цьому знайшов,
Ми досягли удвох чого хотіли.