Гайда на пляж!!!

Светлана Камышная
Пісчаний пляж, і плеск води,
Проміння сонця нас малює,
Ти лише раз сюди прийди,
Назавжди пляж цей зачарує.

Тут диво-річка, бо жива,
Душі і тіла зцілить рану,
Десна, дарує нам дива,
А ще красу, куди не гляну.

Стук барабанів тут звучить,
І по Десні пливують "дракони",
Весловиків тут рать кричить,
А берег чертить їм кордони.

Тут чути гомін, сміх дітей,
Жінки, не йдуть, а пропливають,
Зустріти можна тут гостей,
Французи, німці, тут бувають.

Тут тихий рай для всіх містян,
Тіло, душа відпочиває,
То не збагненний, скажу, стан,
Знайомий тим, хто тут буває.

А коли сонце вже сіда,
По хвилями прокладе доріжку,
Позолотиться тут вода,
Ти побіжиш змочити ніжки.

Поринеш в теплий шовк води,
Зануришся щоб зняти спрагу,
Ти лише раз сюди прийди,
В собі відчуєш рівновагу.