Латаття

Светлана Камышная
Латаття у затоці розквітла,
Серед верб і кущів навкруги,
Серед променів сонця і світла,
Зеленіють плавучі круги.
На воді відзеркалює дійсність,
Наче фото відзняте митцем,
Тут застигла реальність і вічність,
Намальована нашим Творцем.
А під вечір де сонце сідає.
Каченята сидять на гіллі,
Наш Чернігів в кущах подрімає,
Йому затишно тут і мені.