Яскрава мить

Светлана Камышная
Айстри вже красуні зацвіли,
То напевно осінь на порозі,
Їх яскраві дивні кольори,
Вразити і здивувати взмозі.

Залишає серпень теплий слід,
Вересень чекає на дорозі,
Не дивує той звичайний хід,
Бо життя іде в буденній прозі.

Тільки мить зупинить погляд наш,
І побачим свято днів яскравих,
Бо летить шалено кожний час,
Літніх днів і лагідних, і жвавих.