З Спасом!

Светлана Камышная
Макові голівки, трави запашні,
Привітають Спасом, в ці гарячі дні.
Пригостять медами, колосом хлібів,
Щоб вірянин кожний у цей день радів.
Освятить водичка, квіти і меди,
І омиє личко, лишь у храм іди.
Зі святом привітають, як велось здавна,
Хай достаток буде, скінчиться війна.