***

Валерий Масагор
Не забувай мене і нині, і колись
=================================

(З добрим спомином про всіх, хто був нам дорогий)

Згадай мене, коли мене не буде.
Я маю на увазі - взагалі!
Коли душа моя "заголівуде",
Неначе спутник навколо землі.

Згадай мене, коли вже всі забудуть.
Може десь там, в захмарній далині,
Ти душу урятуєш цим мені
Оголену, без тіла, від застуди.

Згадай мене, коли нахлине сум.
Сім кольорів, мов шкір, на небо кину,
І навіть чорт, печалі старший кум,
Увірує. І сум тебе покине.

Не забувай мене і нині, і колись.
І я тебе ніколи не забуду.
Й серед всього земного "голівуду",
Ти інколи...на небо подивись.

В.Масагор.