Травневий ранок укра нською

Александр Ткач 4
Як дивно в травні пахне ранок,
Біля «Хрущовського» ставка.
Духмяний свіжістю світанок,
І темрява така п’янка.

На сході, ще ледь рожевіє,
Та впала вже навкруг роса.
І морок над водою мліє,
Тягнучись мляво в небеса.

А сині зорі в ніжнім танку,
Занурюються глибоко.
Вода від того на світанку, -
Як у корови молоко.

І після вереску нічного,
Поснули жаби в гузирі.
Понаїдалися смачного,
Та і пускають пузирі.

Я сам закохано у танок,
Пускаюся у ніч таку… -
Як дивно в травні пахне ранок,
На «Хрущовському» ставку!