Дiалог

Юрий Борщ
(Жартівливий вірш, АК присвячую)
**************************************
Він знову вимагав від мене згоди
Він знову мені чимось дорікав
Образити, кудись пославши -  шкода,
Та правду кажучи він вже мене дістав!
**************************************
          Скажи мені, чи я тобі потрібний?
          Скажи мені, чи хочеш ти мене?
          Чи ти вважаєш, наче я нездібний?
          Але ж кохання непідтримане мине!
**************************************
Минає літо, кожен день - можливість
Мандрівки, друзі, радість спілкування
Це є потреба, це - душі моєї живість
З ним - нерви, і напряг зобов'язання,
**************************************
          Кохана, мила, кожен день про тебе
          Я думаю. Чому не дзвониш ти?
          Що б ще тобі подарувати треба?
          Але ж грошей немає, ти прости...
**************************************
Я хочу жити весело й буремно
Дні без захоплень - це даремні дні,
З ним скільки часу згаяла даремно
А він ще й дорікає чимсь мені!