На хрущьовськомуставку... укра нською

Александр Ткач 4
Ласкаве сонечко над обрієм встає,
І зігріває прохолодний ранок.
Пливе навкруги, таємниче виграє,
Казковий, і чаруючий серпанок.

І тиша. Тільки десь там угорі,
Ледь чути ніжний гомін загадковий.
І йде він від народженій зорі,
Що пророкує новий день чудовий.

Мов діамантові краплиночки води,
В думках виконують усі мої вимоги. –
Веде мене стежиноньки сюди,
В замріяне дитинство босоноге…