Модний памфлет

Олександр Мачула
Я вашу моду бачив у труні,
продвинуті, що б там не говорили.
Категоричне й однозначне „Ні!“
зі стразами й підборами… бахілам.

Весільним сукням просто з кавуна
чи голяка з наліпкою на писі.
Смаку відсутність – тому вся вина
і сірої речовини у стрісі.

Істота з яйцями – іще не чоловік,
якщо розгулює по вулиці в колготах.
Себе на посміховисько прирік,
бо потонув в нікчемності турботах.

Прищеплювать сумнівний людству смак –
це що народ через коліно гнути.
Тут розібратись треба ще відтак –
продвинутий чи просто шизонутий?!.

18.08.2018