Л хтарями запалали оч...

Анна Черёдка
Ліхтарями запалали очі...
Ти всміхнувся ніжно та ласкаво...
Я про тебе думаю щоночі.
Ти немовби чашка кави зранку.

Я з тобою у вогонь та воду.
Я з тобою поруч - зі світанку!
Ми разом у будь-яку погоду...
Та нехай хоч злива ллє на ґанку!

Ми з тобою дивимось на море,
хвилі на якому наче грають...
А в очах ми бачимо ті зорі,
що немовби вогники палають...

Я тебе цілую ніжно-ніжно. 
Ти мене в полон обійм береш. 
В місячному сяйві білосніжнім,
крізь яке не бачити нам меж.

Мерехтять зірки на темнім небі,
з усмішками дивлячись на нас...
А душа - неначе німфа в степі,
у якому зупинився час...