Найдивовижними полями..

Алла Заночкина 7
Найдивовижними полями
Розкинувся мій любий край..
Найбогатійшими жнивами
Нас прославляє житній рай..

Радіють люди тим врожаям,
У мріях добрих, як у снах..
Труди великі їх вражають,
Славетні дії на полях..

    На первомайщині  єдиній,
    Працюе як одна родина,
    Родина пахарів і сіячів..
   
    Ми щіро дякуємо рідні
    За урожаї ваші гідні..
    За велич всіх районних діячів..

Скинчаться сінокоси й жнИва..
Але ж ця пісня - слів політ,
На первомайщині єдиній,
Залишить свій славетний звіт

І залунає дивним дивом,
Слозами щастя на очах..
Нехай щастить вам люди милі!
Наш край у добрих діячах..
                (А.З)
                17.08.18