Про кохання та таке

Рассказов Андрей
А ну, поворотися, синку -
Нехай триває вiчно гра,
У котрiй кожну волосинку
На Нiй обожнювать пора.

Б'юсь об заклад, що не востаннє
Обiйми трапляться мiцнi,
Бо завше вiршик про кохання
Майстерний буде у цiнi.

Нехай подiбна веремiя
Всякчас заходить у пiке...
Ось Татчин з Iздриком умiють
Складати гарно про таке.

Я ж автор не такий глибокий,
Тож краще влягуся лицем -
Униз менш iронiчним оком -
В салатi поряд з Iрванцем.