СТУК ТА СТУК

Денис Блощинский
Тиша має всі шанси, щоб стати частиною мого щастя.
Люди, без сумнівів, мають все для того, щоб бути людьми.
Немає нічого крім тебе, щоб привести тебе до причастя.
Немає нічого крім світла, щоб розгледіти міру пітьми.
Ми ставали навколішки і просили по допомогу у неба.
А земля у відповідь - раз за разом - відверталась від наших ніг.
Іноді нам так зле, що ми валимось вниз, але буває так треба
Для того, щоб намацати серед пилу і бруду райский поріг
Чуєш звук? - Стук та Стук Всесвіту - Ту-Ті-Ту.
Наші дні на спині. Візія - там, де я.

Бувають слова простими, але їх ти і не хочеш знати.
Буває приходить знання в той час, коли все є, вже, як воно є.
І як би тебе не навчили мудрості твої батько і мати,
В одинь день прийде горе і тоді неодміно візьме своє.
Візьме стільки, скільки ти сам передаш в його жадібні руки.
Горе завжди торгується за всіх брокерів на цій чорній землі.
Але ти сам обираєш ким тобі бути і в щасті і в скруті.
І якою мелодією приходити в чиїсь чесні пісні.
Чуєш звук? - Стук та Стук Всесвіту - Ту-Ті-Ту.
Наші дні на спині. Візія - там, де я.

Все, що поруч з нами робить нас ніким іншим ніж саме нами.
Саме такими нами, хто плаче від фільмів про самотність і страх.
Самотність жити з людьми, що насправді давно вже стали вовками.
Страх обернутися вовком… Самотнім вовком в холодних степах.
І ось тоді, зазвичай, ми йдемо на пошуки Бога.
Хто у відчаї, хто зі злістю, хто тому, що прийшов його час.
І знаходимо стільки всього з кожним вивертом тої дороги…
І якщо підфартить нам… десь в кінці… зустрічаємо справжніх нас.
Чуєш звук? - Стук та Стук Всесвіту - Ту-Ті-Ту.
Наші дні на спині. Візія - там, де я.