Кохаю. Безмежно

Рита Старкова
Я..я досі закохана у тебе
Ніколи, чуєш?
Ніколи не обіцяй кохати,
Не обіцяй пам'ятати.
Щоб біль швидше приглушити
Ніколи, зрозумій,
Не обіцяй...

Буває важко-тяжко,
Усе пам'ятати..
Якби ти знав, як серденько тріпоче,
Як палають губи,
Як очі хочуть
Дивитись на тебе..
Я знову й знову  закохуюсь.
Це як хвороба..
Доки ніяк не лікується.
Проте
Я буду
Кохати тебе
Безмежно,
Вічно.