Прощання

Ла Флёр Дю Маль
попрощайся зі мною
мов із найостаннішим днем весни
коли тіла полів
ще зелені
і погляд в спину
тому, кого любиш, здається невідворотним
попрощайся зі мною
я йду здобувати премудрість Тота
і вивчати цей світ зовсім з іншого боку
могили
попрощаймося зараз
допоки не стали сиві
доки очі мої не осліпли
від поглядів в очі твої
доки я не оглухла від слів
що мені говорив
доки я не померла, знову торкнувшись тебе
прощавай же тепер