Роздуми без прикрас. укр

Алексей Степанов Сумы
Кажуть - сумно у Сумах? Що ж, буває і сумно.
Коли бачиш розбитий ліхтар, або купу сміття.
Ще будують, на часі, не дуже розумно.
То яке буде міста мого майбуття?

Що б із ним не робили - ламали, паплюжили,
Біснувата бидлота, та тупі бюрократи,
Все одне, усміхнеться своїми калюжами,
Мов би каже - мене вам вовік не здолати!