Слова

Вера Гордасевич
Жити чи вмерти?Ну,звісно,жити!
Щоб бачити,чути,при нагоді-творити,
Заради любові,мрії заради,
Без дорікань,зневір"я і зради.

Так солодко сонце мені посміхнулось,
Мов мамині руки до мене торкнулись,
Доправили в душу спокійне тепло,
Образа розтанула,як не було.

Серце покинули міцні лещата,
Я зрозуміла-треба вміти прощати.
Знову розправила радісно крила,
Минуле сльозою лише окропила.

Я житиму довго!Я житиму вічно!
Комусь видається це дуже комічним?
Візьму у майбутньому за основу
Приносити людям добро через слово!

Слово нас кличе і піднімає,
Кращого в світі нічого немає!
Різні слова буду я підбирати,
Щоб допомагали людей об"єднати!