Людина - понад усе!

Александр Филенко
  Дивлюся на рідний жовто-блакитний прапор… Сонце і море… Небо і жито…
Він дарує світло в кінці тунелю… Єднає країну, загартовує націю.
Хай щастить тобі, Україно! Бог береже тебе і відганяє різноманітну нечисть.
Живи в мирі та злагоді з сусідами і не зводи з розуму свій народ різними жахами…
  Скажи, Гетьмане: ЛЮДИНА – ПОНАД УСЕ!
І мільйони небайдужих, вірних синів зрозуміють і  підтримають тебе. Ми вже стали іншими.
Зроби так, щоб розбрат і чвари пішли в небуття, а злидні і відчай не гнали
працьовитих розгублених людей на чужину… в найми… до панів...
Втрачена віра в майбутнє штовхає їх на неадекватні вчинки, сіє в душах лють і божевілля...
Де ж ділась та гідність українців, яких неможливо було ні купити, ні продати...
  Скажи, Гетьмане… Дай надію… Я тобі вірю. У тебе є воля і бажання... і БУЛАВА...
Наважся на нестандартні кроки і змусь… силою розуму… поважати мою Країну.
Не дозволь… щоб народ відвернувся від Рідної Неньки… відчувши,
що його тримають злодії… за нікчемну тварину… загнану в стійло...
Несправедливість до української Нації зашкалює... вона заслуговує кращої долі.
Зроби ставку на молодь... некорумповану, сміливу, розумну, вірну і вдячну тобі...
Це єдина сила, яка здібна захистити квітучу землю, відродити гідність НАЦІЇ...
Потрібне повне перезавантаження країни… Україна повинна належати Українцям…
Ми так тяжко здобували свободу, а людожери хочуть її вкрасти, та розтоптати наше прагнення до світла...
  Скажи, Гетьмане… ЛЮДИНА – ПОНАД УСЕ! ЛЮДИНА – ПОНАД УСЕ!
Стільки років... серце мріє... що коли-небудь... Батько скаже ці так важливі, своєчасні слова...
Люди хочуть знати... куди їх ведуть... та чи любить їх... вільна Батьківщина?..
А коли любиш... я в це хочу вірити... то роби що-небудь... подбай про кожного...
Бо ще декілька років... і на роздертій пустелі залишаться тільки політики та безхатченці...
Іноді складається враження, що мою НАЦІЮ хочуть виперти з рідної землі та зробити рабами...
  Прислухайся до свого щирого серця та подивись правді в очі... Настав момент істини... Ще є час...
Як я хочу, щоб народ повірив в твою перемогу і підтримав незламного справжнього лідера...