Знову свято гречки?

Олександр Мачула
Вже п’ятий рік як Схід горить вогнем
й чи не щоденно сумно плине кача –
ми ж скиглимо та ворога клянем,
хоронимо близьких і гірко плачем…

Щороку у столиці хіт-парад,
хоч техніку чекають ту на фронті.
Для кого цей бюджетний маскарад,
коли Армагеддон на горизонті?

Допоки так дуритимуть народ?
Чи довго ще ми по своїм гніздечкам
жуватимем тихенько бутерброд
і знову нас куплятимуть за гречку?!.

23.08.2018