Клад

Нюша Анисимова
Пишу русскими буквами украинский текст, за что очень извиняюсь.
Суржик.
****************

- Чув, кум, нэначе ты розвився?
- Ххэ, ще торик, вжэ знов жэнывся.
- А хто ж вона - прыизжа, местна?
Надыбав дэ, аж интэрэсно.
Известна тут чи издалэка?
Якый прынис ии лэлэка?
- Та не, така соби проста,
Ой, кумэ, знать надо места.
Ии нидэ нэ чуть, нэ выдно,
В парамэтрах тож габарытна.
Нэ жинка в мэнэ - просто клад!
И я, кум, знаешь, цьому рад.
- А з чого ж взяв, шо клад вона?
Степэнь извидкы та выдна?

- А з того, кум, прошу прощення,
Из нэю дэ б я нэ бував,
Вси спрашують на удивлення -
Та дэ ж ии ты видкопав?
****
23.08.2018
9'9; 9'9; 9'9; 8'8; 9'9; 8'8; 8'8;
  9'8'9'8