Стяг

Иванова Лариса Иосифовна
А що нам з чернію робити?
Кортить їм також засвітити.
Хай кожен, хто на хист багатий,
Запросить нас до себе в хату.

Розберемось під дружню чарку...
Дебати розвернулись в сварку.
Доказують, хто- патріоти.
Пан пану закриває рота.

Кляли та боронилися щосили,
Все про політику галділи...
У кожного своє свиняче" діло.
Я-моль ганяла, щоб наш стяг не з'їла.