Сара Тисдейл. Снежная песня

Михаил Рахунов
Дивный снег, дивный снег
Метит клен, метит ель,
Полечу —
Так хочу,
Как пушинка в метель.

Словно легкий кристалл,
Устремлюсь в свой полет
Лишь туда,
Где всегда
Мой любимый идет.

Я должна улететь,
И хочу одного —
Умереть
И сгореть
На губах у него.

.

Sara Teasdale. Snow Song

FAIRY snow, fairy snow,
Blowing, blowing everywhere,
Would that I
Too, could fly
Lightly, lightly through the air.

Like a wee, crystal star
I should drift, I should blow
Near, more near,
To my dear
Where he comes through the snow.

I should fly to my love
Like a flake in the storm,
I should die,
I should die,
On his lips that are warm