Про секс в соцмережах

Олександр Мачула
Сьогодні милий кинув палку…
Хоча й кінчити не змогла,
спішу порадувати Галку,
а заодно – і півсела!

Окрема дяка тітці Веклі,
її ж законний чоловік
старався доки вже й не смеркло,
тут скидка на поважний вік…

Ще вибачте, що фото схоже
на твір Малевича – квадрат.
Не має спалаху негожий,
старий мій фотоапарат…

Тож ставте лайки, коментуйте,
постом діліться… Ай-лю-лю!
Ну, а деталі – підфарбуйте,
новий я скоро вже куплю!

25.08.2018