Э. Дикинсон. 1387. The Butterfly s Numidian Gow

Ольга Денисова 2
1387
Плащ нумидийский мотылька –
В горящих огненных глазках –
От солнца защитит,
Но, сдвинув пестрый веер свой
И поникая над травой,
Утрачивает вид –
9.08.2018




1387
The Butterfly's Numidian Gown
With spots of Burnish roasted on
Is proof against the Sun
Yet prone to shut its spotted Fan
And panting on a Clover lean
As if it were undone —