Серпень

Рассказов Андрей
не треба лаять долю
що в офiсi зачах
бо жав би нинi в полi
до зiрочок в очах

бентежливим манером
ти без фейсбука-ком
не пiд кондицьонером
махав би там серпом

пiд вечiр просто втратив
рахунок тим снопам
а потiм пiсля працi
чекав би хтивий пан