Випити осiнь

Рассказов Андрей
О.Iрванцю

Попри ожирiння й облисiння,
Коклюши, альцгеймери, правцi,
Лiто ми склювали, мов насiння
Два помiрно жвавих горобцi.

Буде i наступний том у казки,
Тож кричи зажурливо "вiват":
Мусимо виходить iз зав'язки -
Скоро треба осiнь випивать!