Цяцька

Цветкова Татьяна
На кожнім фото я тулюсь
до тебе, як до неба сонце.
Багацько всього
Не боюсь
постукати в твоє віконце.

Весна захоплює зненацька,-
тоді і на душі бринить.
Як завше, - почуття - не цяцька,
Так вірю - ти зупиниш мить!
...і буде все...


***************************
P.S.:  Цяцька это - игрушка