Ой мiсяцю...

Белякова Светлана Николаевна
Ой місяцю, парубок -
красеню медовий.
Світ твій чудовий,
промінь світанковий.
Ясний ти наш, сяйноголовий.
Коли на тебе дивлюся,
віршами висловлююся.
Ніччю, ти кладеш мою голівоньку
на подушку сміливенько,заколисуєш,
як нерозумне пташеня
у ріднеє гніздечко,
втаємничуєш мій сон.
Ти - є ліки по тужливому коханню,
вірний помічник закоханим.
У моєму сні - ти молодик
стрункої постаті і чарівним обличчям,
усміхненими вустами
та милими словами.
Завдяки тобі знаходжу втіху
у своїх віршах,
підкорюючи другу половину свого Життя.



Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/