Esperanto

Сергей Пахомов Домрачев
Esperanto estas belo, facilec’.
Esperanto estas lig’ por amikec’.
Venu vi! Kaj lernu, studu gxin, amik’!
La studado estas gxu’, plezur’ kaj sxik’!

Esperanto estas nia kant’
Nia vivo estas gxi kaj nia land’
Kaj bonege ni konscias nun
Flugis al ni birdo la Fortun’!