Музыка осени на украинском языке

Елена Риче
         МУЗИКА ОСЕНІ

Зашелестіло листя під ногами…
Неначе килим, що малює Бог…
Його не часто помічаєм з вами.
У переплетенні своїх тривог.

Та на порозі осінь мерехтіла.
Мов чарівниця, з неба надійшла.
Шалене місто, сяйвом захопила.
Багряну радість тихо принесла.

Гаряча кава разом з кардамоном,
У димці пряній в танці поплили.
Кохані люди всупереч канонам,
У парку знову затишок знайшли.

Велична осінь, інколи похмуро,
На нас погляне, ніби осторонь.
Але, пейзаж не є таким понурим,
Якщо у серці, зберегти вогонь…

30.08.2018 г. Олена Річе












p.s. зображення з вільного доступу інтернету