Скейт на двох

Миры Андрея Федотова
Нескінченні діалоги
Раз у сторіччя
Піднімаю очі на зорі

В кишенях ховаю цукерки
Вони — це згусток кожного заперечення
Солодкі узори
Вівсяне печиво
З сухофруктами

Давай мовчати
Поки це ще безпечно
Мій вітер стих
Наче Всесвіт на мить
Перестав існувати
Я — червоний Марс
Сьогодні значно ближчий, ніж звичайно

Відчуваю,
як твої руки перебирають акорди
Дбайливо перегортають сторінки
Змішують ноти у молочний шейк

У нас на двох один скейт
Нічні перехрестя
Ліхтарі, світлофори

Влаштували власний рейв
Наповнюючи відчуттями
Всі зазори
між клітинами

Без зупинки натискаю на плей
Хоча у плеєрі тільки одна мелодія
Збільшуємо швидкість
з кожним наступним видихом