40С

Дарья Ярга
Ще за дверима 40 градусів,
а я готуюсь до осінніх сляк.
Все швидко йде, неначе в казці,
Аби не старіти за просто так.
Аби все ті ж 21,
і тепле літо за плечима
та нас кидає з року в рік:
то сильно мерзне тіло,
то згорає спина.