ты - моя девочка Лето

Пташка Ив
ты - моя девочка «Лето»
иногда в сотни слов одета
иногда раздета

ми жили з тобою
від ночі до ночі
закривали старі світи рукою
дивилися лише одна одній у очі

там разное было:
демонов вето
цветы в букетах

[не забувай]

я поруч з тобою
рука у руці
не бійся нічого
швидко минуть місяці

вера
без краха
любовь

шкіра
в мурахах
знов


00:55
01.09.18