Бiла кiшка пiсня

Астрелла
Косяком кошки пошли. Боимся мы холодов, видимо.

****

1 к
Ти така незвична,
як у небі свічка.,
як зоря у темінь
як квітучний сніг.

Припев

Сніжно-сеіжно ніжна
біла-біла кішка
сни твої колише.
Сніжно-сніжно ніжно
біло і затишно
у твоїх ночах.

2 к
Ти для мене сяєш
і мене спіймаєш,
бо ти краще знаєш,
хто я є такий.

3 к
Ти така цікава
Разом вип'єм кави
і тобі - у справах
а мені - у сни.