Колихав вiтер у полi

Дарья Ярга
Колихав вітер у полі
Налите сонцем колосся
Було щастя, була доля
Та щось не задалося.

Не ступати світом білим
Під небом зоряним не спати
Був я мертвим  довго- довго
Позвали воскресати.

Я прокинувся в тумані
Голодний і босий
Було б з ким тоді гуляти
Був живий і досі.

01.09.2018