Слава Укра н

Роман Айдаров 2
Слава Україні!!!

Нам пощастило жити в Україні,
бо тільки в ній можливо геть усе.
В Нас усі люди вічливі, як свині,
Ми цим пишаємось, радіємо за це.

Ми українці!!! Еталон культури!!!
Такі охайні, не жбурляем скрізь сміття.
Шануєм книги і фольклор,тонкі натури.
Живем по совісті,за неї віддамо життя.

Нам кожен день стає все краще жити,
бо наша влада піклується про Нас.
Підносить регулярно ціни й мито,
Також платню за світло, воду й газ.

Лишень поглянь, які у Нас дороги,
хіба не мрія - скрiзь атракціон.
Ворог ними не прийде, бо вломить ноги,
тому і вартьсть - метр за мiльйон.

У нас  новітня безкоштовна медицина,
кваліфіковані, талановиті лікарі.
Дітей паралізує імпортна вакцина,
здорові всі, кто носить хабарі.

Нам заздрить США і весь Єврозоюз,
бо тільки в Україні, можна жити вільно.
Що не реформа, то якийсь конфуз,
в Нас навіть гривня падає стабільно.

В нашій країні найдоступніше житло,
всього сто років треба відкладати.
Ми незалежні, та є  одне ***ло,
що хоче пів країни в нас забрати.

"Війна і мир" - на це свої причини.
Іди воюй, але ні в кого не стріляй.
Усі частини рознесли по запчастинам,
воюй чим можеш, друже, вибачай...

У кожного, пристойна зарплатня,
а пенсії, ну просто величезні.
Люди навмисно тратять за пів дня,
щоб ненароком не поцупили у черзі.

З давніх давен ми працювали за горілку,
Но не тому, що кожен другий алкаші,
Звісно, могли допомогти і за готівку,
а що до чарки - то це у Нас в душі.

У Наших ВУЗах, якісна освіта,
а кожен ректор сам купив диплов.
Ми приймаем біженців з усього світу,
а от від Нас ніхто не їде за кордон.

Лише у Нас, усі люди щасливі,
усі заможні, ніхто не бере в борг.
В Нас виробляють швидкісні машини,
в Нас все найкраще, бо так велів Сам Бог.

В Нас самий чесний і надійний уряд,
Наші чиновники нічого не крадуть.
Люди порядні, свій народ не дурять,
державні землі теж не продають.

Корупція? Про це не може й бути мови,
одразу судить корумпований суддя.
У правосуддя лише одна умова :
або дай гроші, або в тюрму без вороття.

В Нас непідкупні правоохоронці,
вони відважно бережуть закон.
Злочиність зникла, як роса на сонці,
Точніш її стало не видно з-під пагон.

В Нас прийнято з Івана зробити пана,
а той робе панами всіх своїх кумів.
Гуртом простіше будувати плани,
а ще, так краще прямувати до мети.

Ми маєм гідну, непохитну вдаду,
бо в Україні мають правити жиди.
Та продаємо стільки шоколаду,
що гарантує Нам добробут назавжди.

У Нас навідь, бувають гей паради,
тепер він гей, а не звичайний підарас.
Таких вже маса, пів верховной ради.
Можна сказати - все у Нас гаразд.

І як Мені не бути патріотом,
коли держава все Мені дала.
Це треба бути повним ідіотом,
така країна на весь світ одна.

Слава Україні!!!

;