ДВЕ ДУМИ...

Йорданка Радева
Нямам нужда от нищо и никого.
Единствено само копнея за теб.
Ще преодолея вратите заключени,
ще премина през високите прагове,
ще разруша с обичта си стените,
ще застана пред тебе скромна и бяла,
за да ти прошепна думите- две...
Обичам те- негласно устни мълвят.
Обичам единствено теб!