У цiй краiнi варварiв

Катерина Жебровська
У цій країні варварів
«Не помнящих родства»
У темноті безправія
Живе Любов… Краса
Ославлена, осміяна,
Поставлена на кон,
Розкрадена безсиллями
Крикливих заборон…

У цій країні варварів
Парадом править тлін,
Допоки в темнім мареві
Не встане Яв з колін…
У просторі намоленім
То гнівом, то слізьми,
Стражданнями дозволені
Співаються пісні…

У цій країні варварів
Й зачумлених бажань
Нащадки Світлі Оріїв
Приходять для злітань…
Краси незримі образи
І зримий світ Краси
Освячуються вдячністю
Й Любов’ю до Землі…

У цій країні варварів
«Не помнящих родства»
З безпам’ятства до пам’яті
Ведуть Любов й Краса…
Ще тіні грають долями…
Ще долі – з сподівань…
Та Сонячними колами
Возноситься Краса…

01.09.2018
Шарівський палац, Харківщина