Яблука падають в вiчнiсть

Катерина Жебровська
Яблука падають в вічність…
Осінь… Миттєвість крізь сни…
Ранок пливе… Пересічність
Долі скликає до гри…

Яблука падають… Трави
Стеляться ложем м’яким…
Ніжність від Яви до Нави…
Храму колони стрункі…

Яблука падають… В сяйві
Світлім летять журавлі…
Прана у Чашах Грааля…
Тиша… Любові шляхи…

Яблука падають… Дзвони…
Дійсність вібрує життям…
Янголи… Неба амвони…
Сонце… Ясніє Земля…

01.09.2018
Співочі тераси, Городнє, Харківщина