по-ки

Гелена Смилянская
вологість спеки задуху носить,
печалі крила макне в вино
осінніх днів,
понуро,
смута огорне зрання в воді зітхань,
прилинь, о Гарде, всміхнись, пробач і
забувай,
бувай.., бувай..