Каприс

Олександр Мачула
(Із циклу „Лазурний берег“)

Осінь, море, хвилі, пляж,
острів, берег, шум прибою.
Хмари, сонце, сосни, кряж,
дюни, тиша, ми з тобою…

Небо, чайки, далечінь,
крові пульс шалений в скронях.
Серця стук, безмежжя, синь,
щастя у твоїх долонях.

Ліс, поляна, теплий бриз
і дерев осінні шати.
Моцарт, музика, каприс,
рондо… Хочеться кохати!

07.09.2018