А нас все менше

Олександр Мачула
Лишилось нам всього лиш двісті років…
Зникаємо ми як народ!
Шануючи чужих, на жаль, пророків –
втрачаємо свій генетичний код.

Розходимось по світу манівцями,
життя кладемо із вини катів…
Самі ніяк не прийдемо до тями,
шукаючи незвіданих світів.

На сполох бийте, щирі українці,
гуртуйтеся навколо Кобзаря.
Інакше одоліють нас чужинці,
бо згаснемо як вранішня зоря!

07.09.2018