Життя, мов стиснута пружина

Катерина Жебровська
Життя, мов стиснута пружина…
Життя, мов напнута струна…
Любові незборима сила
І… заборон глуха стіна…

Життя, мов поле з пшеницями…
Життя, мов щедрий урожай…
Дорога зіткана вітрами
Й… примарний охололий рай…

Життя, немов бурхливе море…
Життя, немов проміння слід…
Буття – досяжне і знайоме…
На лезі визрілий політ…

06.09.2018