Будь обережна

Олександр Мачула
(Із циклу „Лазурний берег“)

Дозволено тобі усе чи й більше,
для тебе, люба, зірку із-за хмар.
Хай сніг чи дощ – тебе це не колише,
ти королева балу, супер-стар!

Для тебе сонце світить, вітер віє,
опівночі чарівний зорепад.
Коли ідеш, дихнути я не смію,
промовити хоч слово невпопад!

Люблю твої лазурно-сірі очі,
в них іскорки і моря глибина…
Прийди кохана і цієї ночі,
але навшпиньки, ти ж бо не одна!

07.09.2018