Знову пишу вiршi на мовi

Киса20
Знову пишу вірші на мові...
В мене настрій змінився вмить.
У ці часи - для когось сурові
Я кажу, що марно ці сльози лить.

Посміхнись! Щира посмішка світ наш врятує
Від всього, що люди ховають в собі.
Може когось це дійсно дратує?
Що не можемо щирими бути всі дні.

Радість в очах твоїх знов пробудить ті чари,
Що скриваються в серці твоєму вже так давно.
Посміхнись! Та відмовся від тої кари,
Це життя! А не зйомка німого кіно.