Мандригал

Олександр Мачула
В країні, де немає права,
нелегко боротьбу вести.
Предмет для торгу – кожна справа,
бо корумповані суди.

Судова ця продажна влада
дістала кожного із нас.
Закон відсутній і порядок,
а кожний другий фантомас.

За роки ці став вище класом,
в своїй ти справі генерал.
Володю, вірю, що із часом
отримаєш свій мадригал.

08.09.2018