***

Эва-Мария Дудоленска
Аз алкохол ли да пийна
Малко винце
Че се чувствам распиляна
Като счупена чаша в ръце.
Кръв потече от забити в кожа стъкълца
Аленочервена, чиста, бистра е кръвта.
И свидел ми е Гео Милев,
Че раскъсано веднъж сърце
Не се оправя с залепена лепенка…

7.08.2018