Уви

Эва-Мария Дудоленска
Хей, ти!
Аз съм живота!
Аз сам тази,
Която, в лятни нощи не спи.
Аз със тази,
Която мечтае.
Мечтая всичко да знам,
Но зная
Че толкоз живота не стига…

-Уви

9.08.2018
2:34 ночи